Сredit-pentru-masina-automobil

Сredit pentru masina / automobil

Imprumut auto

Cumpărarea unei mașini – nu este o decizie ușoară, mai ales dacă faceți un împrumut pentru ea. Pentru a găsi cel mai bun credit pentru o mașină, trebuie să urmați o serie de pași.

Credit auto

Cum sa alegem creditul cel mai avantajos pentru masina?

Aceasta nu este o întrebare ușoară, dar pe această pagină vă vom ajuta cu câteva momente importante și sfaturi despre cum să găsiți cel mai bun credit auto pentru nevoile dvs. Înainte de asta, să vedem ce este un credit pentru o mașină și cum funcționează. Credit auto este un tip de credit de consum, care este special conceput pentru a finanța achiziționarea unui vehicul.

Credite auto sunt, de obicei acordate pentru achiziționarea unui automobil nou, deși oferte de creditare pentru autoturisme uzate nu sunt puține. Există multe opțiuni pentru creditele auto: cu și fără garant, cu și fără garanții, cu sau fără auto-participare etc. Toți acești parametri au un impact puternic asupra valorii ratei și asupra sumei finale pe care trebuie să o rambursați.

Comparați întotdeauna cu atenție ofertele individuale. Explorați și comparați ratele dobânzilor de la bănci, companii financiare și companii de leasing.

Decideți creditul cu sau fără un garant. Aceasta este o problemă foarte importantă. Un auto-credit rapid fara garant este mult mai atractiv și ușor de luat, dar lipsa garantului aproape întotdeauna înseamnă rate mai mari ale dobânzii.

Dacă aveți un istoric de credit rău, fiți pregătiți pentru 2 lucruri. În primul rând, nu fiecare instituție financiară va fi de acord să vă acorde un împrumut de mașină. În al doilea rând – dacă creditați un credit bancar, acesta va fi la un preț mai mare. Totuși, istoricul rău de credit este un risc foarte mare pentru bănci.

Luați credite auto de la companii financiare securizate sau bănci, nu de la creditori dubiosi de care nu știți nimic.

Credit auto

Vezi mai multe aici:

Credite nebancare