Scor Biroul de Credit

Ce trebuie să știi despre scorul la Biroul de Credit?

Majoritatea instituțiilor financiare se uită la istoricul dvs. de credit atunci când solicitați un împrumut. Nu contează dacă o faci ca persoană fizică sau ca companie.

Raportul de credit oferă creditorilor informații esențiale. Ei se uită la istoricul dvs. de rambursare pentru a determina dacă sunteți expuși unui risc bun sau rău. Evidențele proaste de plată arată că s-ar putea să nu fie o idee bună să vă acordați finanțare.

Dar nu înseamnă că creditorii te vor respinge. Unii oferă credite neperformante, cu o singură condiție. Veți atrage dobânzi mai mari decât cele pe care le-ați plăti cu un scor bun de credit. Suma suplimentară oferă un fel de protecție creditorilor.

Consilierii financiari vă vor spune să vă separați creditul personal de cel de afaceri din motive întemeiate. Citiți mai departe pentru a înțelege mai multe.

Un raport de credit personal analizează istoricul dumneavoastră financiar. După cum am indicat, creditorii folosesc astfel de informații pentru a vă determina solvabilitatea.

Dar asta nu este totul. Un scor de credit prost vă poate afecta viața într-un mod profund. Puteți pierde locurile vacante. În afară de asta, unii chiriași nu vor închiria proprietăți persoanelor cu un scor de credit slab.

Rapoartele de credit de afaceri se concentrează pe afacere și nu au nimic de-a face cu creditul personal. Agenția de referință de credit conectează scorul de credit personal la numărul dvs. de securitate socială. Creditul de afaceri folosește numărul de identificare a angajatului (EIN).

Scor bun biroul de credit

Un scor bun oferă aceleași beneficii pe care le-ai obține ca persoană fizică, dar pentru afacerea ta. Acestea includ linii de credit, împrumuturi de afaceri și credite comerciale de la furnizori și creditori.

De ce un credit bun este esențial pentru afacerea dvs

În acest moment, aveți o idee destul de bună de ce un credit bun va aduce beneficii afacerii dvs. Acordați-vă timp pentru a vă revizui rapoartele de credit cel puțin o dată pe trimestru. Dacă o poți face în fiecare lună, cu atât mai bine.

Întotdeauna urmăriți să mențineți scorul în intervalul 80-100. Cu cât este mai aproape de 100, cu atât mai bine. Pentru creditul personal, orice de la 800 și peste este excelent.

Putem rezuma punctele cheie pentru a avea scoruri bune de credit pentru afaceri după cum urmează.

Acces la împrumuturi la rate competitive

Creditorii vor să se asigure că își primesc banii înapoi. Dar scorul dvs. de credit arată că nu plătiți furnizorii sau vânzătorii la timp.

Unii v-au trimis chiar agenții de colectare, așa că există o factură de colectare în raportul dvs. Nu vă faceți griji prea mult pentru acest lucru, așa cum am spus, agențiile de reparare a creditelor pot elimina un cont de colectare plătită din raportul de credit.

Un credit bun îmbunătățește șansa unor sume mai mari ale împrumutului

Creditele neperformante pot oferi finanțare pentru afacerea dvs. Dar creditorii ar putea să nu fie dispuși să vă ofere o sumă mare de împrumut. Nu ar fi dispuși să riște să nu-și primească banii înapoi.

 

 

Vezi mai mult aici