Card de credit online

Informații ajutătoare despre carduri de credit online

Cardul de credit este un instrument de plată care vă permite să faceți cumpărături în magazine sau online, să retrageți numerar la bancomate, să efectuați plăți cu debitări periodice. Se numeste credit deoarece sumele cheltuite sau retrase sunt avansate, iar apoi date pe credit de banca care a emis cardul. Cardul de credit, prin urmare, spre deosebire de cardul de debit, vă permite să cumpărați bunuri și servicii chiar și fără a avea banii necesari în contul dvs. curent; suma cheltuită va fi de fapt debitată din contul cumpărătorului ulterior.

Emitentul cardului acordă o sumă maximă (credit) care este limita de bani care poate fi cheltuită în decursul unei luni. Cardul prevede, de asemenea, limite de utilizare zilnică, atât la cheltuieli, cât și la retrageri.

Card de credit online rapid

Cardul este material un card de plastic care contine datele de identificare ale titularului (nume si prenume, numarul cardului si data expirarii), elemente de securitate (cod de control CVV2 sau CVC2), precum si un spatiu special pentru semnatura titularului.

Există carduri de credit echipate cu tehnologie Contactless care, de obicei pentru sume limitate, nu necesită introducerea codului PIN sau a semnăturii pe bonul de cumpărături.

Un instrument eficient de management financiar

Un card de credit este o modalitate convenabilă și sigură de a face cumpărături, buget și gestiona resursele financiare. Îl puteți folosi pentru a plăti cumpărături, pentru a vă gestiona numerarul zilnic prin avansuri de numerar și pentru a accesa diverse conturi personale prin intermediul Online Banking și automate bancare (ATM-uri).

Dacă utilizați un card de credit pentru cheltuielile de zi cu zi, nu trebuie să transportați numerar sau să apelați la metode suplimentare de identificare pentru a plăti cu un cec. In plus, cardul de credit este practic singura metoda de plata autorizata pentru cumparaturile online.

Evaluarea creditului

Construindu-ți istoricul de credit prin folosirea judicioasă a unui card de credit, îți oferi un real avantaj, nu numai în vederea unei alte cereri de card, ci și în căutarea unui loc de muncă, pentru obținerea asigurării sau pentru finanțarea achiziției. a unui vehicul sau a unei case. Amintiți-vă că un scor prost de credit vă poate urmări timp de șapte ani. Cea mai bună modalitate de a obține un scor bun de credit este să vă plătiți facturile la timp și, atunci când este posibil, să plătiți mai mult decât soldul minim afișat în extrasul dvs. Acest lucru va spune viitorilor creditori că sunteți un risc de credit bun.

Acoperire de asigurare

Majoritatea cardurilor de credit au cel puțin o acoperire de bază, iar unele cu taxe anuale oferă, de asemenea, o gamă întreagă de asigurări valoroase. Toți deținătorii de carduri de credit RBC Royal Bank sunt eligibili pentru Securitatea achiziției și Garanția extinsă, dar, în funcție de cardul pe care îl alegeți, este posibil să fiți eligibil și pentru alte beneficii, cum ar fi asistență medicală de urgență în afara provinciei/țară și alte beneficii.

Atunci când solicitați un card de credit, veți fi întrebat dacă și cât doriți să împrumutați. De asemenea, vi se va cere să furnizați informații despre venitul dumneavoastră, despre locul de muncă și despre orice alți factori care vor ajuta creditorul să determine suma împrumutului care vi se potrivește.

 

 

 

Vezi mai mult aici