Creditorii cu cele mai mici rate ale dobânzii la împrumuturi

Cele mai bune rate la împrumuturile de nevoi personale 

În prezent, ratele dobânzilor la împrumuturile pentru nevoi personale variază de la aproximativ 5% la 20%. Rata reală depinde de mai mulți factori, cum ar fi credit scoring-ul, venitul anual și nivelul datoriilor existente la momentul solicitării împrumutului. Pentru a identifica cel mai bun împrumut de nevoie personale care să fie în conformitate cu situația ta financiară, este mai bine să cauți și să compari ratele unui astfel de împrumut de la cât mai mulți creditori.

 

Ghid pentru alegerea celui mai bun împrumut de nevoi personale

Atunci când cauți un împrumut nevoi personale online, compară valoarea DAE de la cât mai mulți creditori pentru a te asigura că beneficiezi de o rată competitivă. De asemenea, caută creditori care mențin comisioanele la un nivel minim și care îți oferă condiții de rambursare care se potrivesc nevoilor tale. Detaliile de creditare prezentate aici sunt cele din momentul publicării. Verifică site-urile creditorilor pentru a afla care este valoarea actuală. Creditorii de împrumuturi de nevoi personale enumerați aici sunt selectați pe baza unor factori precum DAE (dobânda anuală efectivă), suma care este oferită împrumut, comisioane, condițiile de credit și multe altele.Ce este o rată a dobânzii bună?

Ratele dobânzii variază în funcție de condițiile împrumutului și de solvabilitatea debitorului. De obicei, o rată a dobânzii bună la un credit de nevoi personale este una mai bună decât rată dobânzii pentru cardul de credit (sau rată dobânzii cumulate dacă ai mai multe carduri de credit).

Îți recomandăm să compari  ofertele de la cât mai multe instituții de creditare dacă vrei să ai parte de cea mai bună rată. Toate variabilele luate în calcul de creditori (de exemplu, istoricul de credit, scorul de la credit venituri) diferă, astfel debitorul are la dispoziție o varietate de opțiuni. Poți aplica online sau poți apela la un creditor pentru o ofertă, dar nu uita că o astfel de solicitare echivalează cu oferirea de informații personale. Este chiar posibil să ai parte de o diminuare temporară a credit scoringului, ca urmare a verificării istoricului de credit care se efectuată atunci când aplici pentru un împrumut.

Cum să alegi o companie de împrumuturi pentru nevoi personale

Este recomandat și util să soliciți informații de la mai mulți creditori diferiți înainte de a aplica pentru un credit de nevoi personale. La compararea creditorilor ia în calcul următorii factori:

Cerințele privind obținerea aprobării

Fiecare creditor și-a setat anumite condiții pentru aprobarea cererilor potențialilor debitori. Creditorii vor lua în considerare credit scoring-ul tău, raportul între venituri și datorii, venitul și mai multe alte aspecte. Majoritatea afișează cerințele de pe site-ul companiei, așa că merită să realizezi o verificare înainte de a aplica. Dacă credit scoringul tău este unul sub medie, caută acei creditori care iau un calcul alte criterii de aprobare; unii vor lua în considerare elemente precum istoricul de la locul de muncă sau vechimea în muncă.


Dacă doriți să obțineți cea mai bună rată posibilă, vă recomandăm să comparați ofertele de la cât mai mulți creditori.

 

Vezi mai mult aici