Poți să scapi de datorii fără să plătești?

Pot să renunț la un credit fără să-l plătesc?

Fiecare tip de credit este diferit, ceea ce înseamnă că implică niște condiții diferite. Înainte de a opta pentru oprirea achitării creditului, asigură-te că știi foarte bine care sunt clauzele contractuale și ce se poate întâmpla pe termen lung într-un astfel de caz.

De ce nu funcționează opțiunea de neplată a creditului

Istoricul de credit constituie o parte esențială a bunăstării tale financiare. Plățile întârziate sau ratate neachitate, scăderea nivelului încasărilor sau falimentul personale nu doar că fac praf credit scoring-ul, dar îți pot afecta serios și șansele de a contracta un împrumut sau de a primi aprobarea pentru un card de credit.Chiar și neplata facturilor te va pune, de asemenea, într-o poziție neplăcută în raporturile cu creditorii. Plus că, dacă alegi să nu-ți plătești ratele la credit echivalează cu asumarea acțiunii de chemare în judecată pentru recuperarea debitului de către creditor.

Iată câteva alternative pe care îți recomandăm să le iei în considerare:

– Suplimentează-ți venitul: trebuie să faci tot ceea este necesar pentru a scăpa de datorie. Solicită o mărire a salariului de la locul de muncă sau caută-ți un loc de muncă mai bine plătit, dacă se poate. Caută soluții care să îți ofere bani imediat. De exemplu, poți începe să vinzi lucruri de valoare, cum ar fi mobilier sau bijuterii scumpe, pentru a acoperi datoria restantă. Ori, orientează-te către vânzarea acelor bunuri care nu îți mai sunt necesare și care pot fi transformate în bani.

– Solicită ajutor: contactează-ți creditorul și discuta despre reducerea plății lunare, a dobânzii sau ale amândurora.

– Optează pentru refinanțare: dacă ai mai multe tipuri de datorii, refinanțarea este cea mai bun soluție. Vei simplifica lucrurile adunând toate datoriile laolaltă  și, eventual, vei avea de plătit o dobândă mai mică pe termen lung.


Căutați o modalitate rapidă și ușoară de a obține banii de care aveți nevoie? Împrumuturile rapide sunt disponibile pentru persoanele care au nevoie de bani de urgență, împrumuturi personale și multe altele. Prin intermediul site-ului nostru puteți compara rapid toate ofertele de la creditori de încredere. Aplicarea este ușoară și fără multe cerințe!

Vezi mai mult aici