Împrumut de bani cu garanție pe mașină

 

Vrei să împrumuți bani, dar nu dispui de o garanție solidă, precum o locuința proprie? Crezi că o mașină nu este o garanție la fel de bună? Creditorii ifn acceptă o astfel de garanție fără să stea pe gânduri, iar avantajele pe care ți le oferă sunt excepționale. Pur și simplu garantează cu mașina ta și poți obține bani împrumut mai mult decât rapid.

 

Dobanda Anuala Efectiva

Cum pot lua bani cu împrumut dacă îmi pun garanție mașina?

Condițiile de obținere a creditului sunt aceleași că la orice alt împrumut. Trebuie să dispui de o sursă de venit cu care îți vei plăti rata lunară la credit. Apoi, vei avea nevoie să te încadrezi în cerințele creditorului în ceea ce privește cetățenia (română) și valoarea, precum și tipul venitului. Trebuie că mașină să fie proprietate personală. Avantajul tău este că în acest fel îți vei securiza împrumutul și vei putea beneficia de o sumă mai mare de bani (în general, se oferă 75% din valoarea autoturismului). În plus, dobânda pe care o vei avea de plată va fi una mult mai scăzută în comparație cu un credit nesecurizat.

Procedura este una simplă, ca la orice împrumut. În primul rând trebuie să optezi pentru un creditor. Alegerea ta trebuie să fie una cât mai bine argumentată și numai după ce ai făcut o analiză comparativă în prealabil. Numai în acest mod vei putea obține beneficii când împrumuți. Creditorul ales trebuie să fie de încredere, să îți oferă bani împrumut la o dobândă cât mai accesibilă și pe un termen de rambursare cât mai confortabil.

Accesezi site-ul creditorului, completezi cererea și o expediezi ca la orice împrumut rapid. Vei depune copii de pe actele tale și de pe cele ale mașinii. Verificarea cererii se efectuează foarte rapid, așa că o să primești răspunsul într-un interval de timp de maxim o zi. Apoi urmează să semnezi contractul de creditare, să-ți iei banii și să se instituie un gaj asupra mașinii. După ce îți achiți împrumutul, gajul asupra mașinii se radiază și totul este că la început. Numai că tu ți-ai rezolvat problemele financiare și ai obținut și un punctaj mai bun la credit scoring. Totul, grație mașinii tale cu care ai reușit să iei un împrumut cu garanție!

Dobanda Anuala Efectiva

Pentru a crește probabilitatea de aprobare a unui credit simplu vă recomandăm să depuneți cereri la mai multe organizații de creditare.

Vezi mai mult aici