Broker de credite

Alege să iei legătură cu un broker de credite pentru avantaje multiple

Un broker ipotecar profesionist emite, negociază și procesează împrumuturi ipotecare rezidențiale și comerciale în numele clientului.
Mai jos este un ghid în șase puncte cu privire la serviciile care ar trebui să vi se ofere și așteptările pe care ar trebui să le aveți de la un broker ipotecar calificat:

-Oferă accesa la foarte multe produse referitoare la împrumuturi – Un broker ipotecar oferă o gamă largă de împrumuturi ipotecare de la un număr de creditori diferiți. Cu cât experiența și rețeaua brokerului este mai mare, cu atât este mai mare șansa dumneavoastră de a obține produsul de credit și rata dobânzii care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

-Găsește oferte avantajoase – Un broker de credite ipotecare reprezintă mai degrabă interesele dumneavoastră decât interesele unei instituții de creditare. Ei ar trebui să acționeze nu numai ca agent dvs., ci și ca un consultant cu cunoștințe și rezolvator de probleme. Având acces la o gamă largă de produse ipotecare, un broker vă poate oferi cea mai mare valoare în ceea ce privește rata dobânzii, sumele de rambursare și produsele de împrumut. Brokerii de credite ipotecare vă vor intervieva pentru a vă identifica nevoile și obiectivele pe termen scurt și lung. Multe situații necesită mai mult decât simpla utilizare a unui credit ipotecar pe 30, 15 ani sau cu rată ajustabilă (ARM), așa că strategiile ipotecare inovatoare și soluțiile sofisticate reprezintă avantajul lucrului cu un broker ipotecar experimentat.

-Oferă flesibilitate și professionalism – Un broker de credite ipotecare navighează clientul prin orice situație, gestionând procesul și atenuând orice denivelări pe drum. De exemplu, dacă debitorii au probleme de credit, brokerul va ști care creditori oferă cele mai bune produse pentru a le satisface nevoile.

-Economisesti timp – Cu un broker ipotecar, aveți nevoie de o singură cerere, în loc să completați formulare pentru fiecare creditor în parte. Brokerul dvs. de credite ipotecare poate oferi o comparație oficială a oricăror împrumuturi recomandate, ghidându-vă către informațiile care descriu cu exactitate diferențele de cost, cu rate curente, puncte și costuri de închidere pentru fiecare împrumut reflectate.

-Economisești bani – Un broker de credite ipotecare i se oferă împrumuturi cu ridicata de la creditori și, prin urmare, poate oferi cele mai bune rate disponibile pe piață, de obicei reducând costul total al împrumutului pentru client. Un broker de credit ipotecar reputat va dezvălui modul în care sunt plătiți pentru serviciile lor, precum și costurile totale pentru împrumut.

-Ai parte de servicii personalizate Serviciul personalizat este factorul de diferențiere atunci când alegeți un broker ipotecar. Ar trebui să vă așteptați ca brokerul dvs. de credite ipotecare să vă ajute să netezi calea, să vă fie disponibil și să vă sfătuiască pe tot parcursul procesului de închidere. Verificați calificările și experiența brokerului de credite ipotecare, solicitați referințe și bazați-vă pe recomandările de la avocat, contabil, agent imobiliar sau planificator financiar.


Brokeri de credite

Împrumutații care constată că au nevoie de împrumuturi mai mari decât cele aprobate de banca lor vor beneficia, de asemenea, de cunoștințele și capacitatea unui broker de a obține cu succes finanțare.

 

 

 

 

Vezi mai mult aici