Credit fara verificare in biroul de credit

Credit fara verificare in biroul de credit

Biroul de Credit – Ce este și de ce este important?

Biroul de credit nu este lista neagră a debitorilor, este un istoric în care vom apărea toți cei care am folosit un credit.

De fiecare dată când auzi acest concept, îți vine cu siguranță în cap un fel de listă neagră cu oameni care nu plătesc sau au avut o datorie cu ani în urmă și au rămas în urmă la plăți, dar nimic din aceasta nu este definiția a ceea ce este cu adevărat biroul de credit.

Ceea ce este biroul de credit este o companie care se dedică să țină o evidență clară și detaliată a creditelor sau împrumuturilor pe care oamenii le-au făcut, fie în fața unei instituții bancare sau financiare, adică este evidența istorică a comportamentului tău financiar.

Așadar, să fii în biroul de credit nu este rău, din moment ce noi toți care am avut un anumit credit, cum ar fi plata unei linii telefonice, televiziune prin cablu, servicii precum energie electrică și achiziții în „plăți mici” ne vor face să aparăm în spusele istoric si nu numai atunci cand nu platiti acest tip de imprumut.

Vreau credit dar sunt in biroul de credite

Acest istoric a fost creat pentru ca instituțiile bancare să poată vedea creditele pe care le-ați solicitat, plățile pe care le-ați efectuat și mai presus de toate, că nu folosiți un credit pentru a plăti altul, toate aceste informații sunt furnizate de aceleași instituții bancare, astfel încât celelalte poate cunoaște informațiile dvs. de credit.

De fiecare dată când o instituție solicită aceste informații, aceasta solicită un „raport special de credit” care este acordat doar de două companii: Biroul de credit și Cercul de credit, în el vor apărea toate informațiile pe care le-ați creat în istoricul dumneavoastră de credit, tipurile de credite. Ați comandat, plata la timp și toate lucrurile legate de aceasta.

Acest raport este folosit pentru ca instituțiile financiare sau băncile să vă poată verifica performanța plăților printr-un scor.

De asemenea, puteți solicita raportul, cel puțin o dată pe an, gratuit, pentru a ști că datele dumneavoastră nu au fost folosite pentru a solicita un credit fără solicitarea dumneavoastră.

În raportul menționat, informațiile dvs. vor apărea cu informații precum deschiderea creditului, ultima plată efectuată, soldul creditului dvs. și plățile efectuate. Fiecare credit este inregistrat si calificat de la orice in ordine, pana la cat de tarziu ai platit, in zile si se impart de la o zi de intarziere la 12 luni.

Credite fara biroul de credit? Ce se întâmplă dacă nu am un raport de credit?

Este un pic complicat ca nu il poti avea, pentru ca sunt din ce in ce mai multe instrumente care iti permit sa generezi istoric de credit. O idee bună este să iei un card de la un magazin universal, să ceri un împrumut pentru salarii , să ai un plan de telefon și chiar să închiriezi televizoare cu plată.

Toate aceste instrumente vor servi la crearea unui istoric de credit și vă vor permite să generați un raport de credit pentru ca ulterior să puteți solicita un împrumut mai mare, cum ar fi cumpărarea unei mașini, o casă sau ceva asemănător. Desigur, pentru ca ei să ți-l dea, trebuie să ai un palmares bun.

 

 

 

Vezi mai mult aici